Blog categorized as BIM

BIM COURSE BASIC - KAKVI SU DOJMOVI POLAZNIKA?
Već dvije grupe uspješnih polaznika BIM Basic tečaja su iza nas! Saznali smo dojmove i otvorili prijave za treću grupu polaznika od 26.-29. travnja!
08.04.21 02:07 PM - Comment(s)
5 RAZLOGA IZ KOJIH MALI ARHITEKTONSKI UREDI TREBAJU BIM
Prednosti upotrebe BIM-a na velikim projektima su dobro razrađene, ali ima li smisla implementirati BIM u male urede? Kratki odgovor je DA, a mi Vam nudimo 5 razloga iz kojih je primjena BIM-a u malim uredima prednost!
02.02.21 11:18 AM - Comment(s)
ŠTO JE 5D BIM?
5D BIM jedno je područje koje privlači povećan interes pionira BIM-a, ali za mnoge nije jasno što je zapravo 5D BIM. Što to znači? Evo kratkog pregleda različitih dimenzija koje se koriste u CAD-u i BIM-u i onoga što možete očekivati od 5D BIM-a.
31.12.20 11:41 AM - Comment(s)
BIM COURSE BASIC
Baldinistudio postao je buildingSMART Professional Cerification Training provider u sklopu buildingSMART Switzerland. Certificiraranje BIM znanja pod središnjom svjetskom BIM inicijativom buildingSMART International u sklopu dvodnevnog tečaja pod nazivom „BIM Course Basic“.
20.11.20 08:51 AM - Comment(s)
Najčešći načini implementacije BIM-a

Prelazak na BIM način rada jednom prosječnom projektantskom uredu najčešće izgleda kao astronomski poduhvat. Promijeniti svoj svakodnevni način rada, izaći iz svoga balončića gdje je udobno i sigurno, na prvu zvuči zastrašujuće. No, bez obzira na to, došli smo do trenutka kada sve veći broj projekta...

17.09.20 11:03 AM - Comment(s)