Arhitekti koriste
Energetsku Simulaciju!

Allplan Arhitektura uz dodatak AX3000 Energetske simulacije daje arhitektima novi alat i kompetencije za razgovor s investitorom.

Vrlo jednostavno, uz nekoliko klikova investitoru objašnjava energetske potrebe kuće.

Evo što vam sve omogućujemo!

Energetska simulacija predstavlja način na koji možemo "predvidjeti" energetske potrebe zgrade za vrijeme korištenja. Radi se na temelju podataka poput energetskih svojstava zidova, prozora, vrata, orijentacije zgrade, klimatskih podataka, zasjenjenosti, količine i performanse električnih uređaja i ljudi u zgradi i tako dalje, a te podatke unesemo u računalni matematički model zgrade. Koristeći građevinsko-strojarski model i relevantne norme i propise, kao rezultat dobijemo točnu količinu energije potrebne za hlađenje ili grijanje individualnih prostorija, u bilo kojem satu i u bilo kojem danu godine!

Koliko je to genijalno?

Istu analizu i kompletnu energetsku simulaciju možete postići i korištenjem drugih softvera kao CAD/BIM baze. Podržani su AutoCAD, BricsCAD i Allplan.
U nekim slučajevima i Revit.

LearnBIM je interaktivna online platforma, namijenjena svima u v građevinskoj industriji, svima koji su spremni napraviti korak k digitalizaciji poslovanja i krenuti u svijet BIM-a. Inovativnim pristupom učenja kroz LearnBIM platformu ovladat ćete najčešće korištenim alatima, najnovijih BIM programskih paketa i  svoje poslovanje ćete usmjeriti ka uspjehu.

Naš portfolio za arhitekte

Allplan Arhitektura
Vrhunski rendering
Upravljanje dokumentacijom
Online 3D kolaboracija