Konstrukteri koriste GEO5!

Softverski paket za rješavanje geotehničkih problema, temeljen na tradicionalnim analitičkih metodama i metode konačnih elemenata (MKE). Individualni programi provjeravaju određenu konstrukciju, i s time programe održavaju jednostavne za korištenje.

Javite nam se

Što vam sve omogućujemo?

GEO 5 nudi rješenja za većinu geotehničkih zadataka; od osnovnih provjera do vrlo specijaliziranih programa kao što su analiza tunela, stabilnost stijena… Svaki GEO5 program rješava određeni tip konstrukcije tako da korisnik može odabrati samo one koje u određeno vrijeme treba.
Koliko je to genijalno?

·  Svaki program rješava jedan konstrukcijski tip

·  Aktivni grafički unos, 2D/3D vizualizacija

·  Jednostavna razmjena podataka

·  Ugrađena kontekstualna pomoć s mnogo savjeta

·  Ugrađena baza podataka za tla

·  Podržava velik broj standarda i kodova

·  Tekstualni i grafički ispis podataka

Preuzmi brošuru
Preuzmi probnu verziju

ANALIZA STABILNOSTI

Ovaj program služi za analizu stabilnosti kosina (nasipi, usidreni potporni zidovi, MST zidovi, itd.). Podrazumijeva se da je klizna površina kružna ili poligonalna.


GEO5 Stabilnost kosina

PLITKO TEMELJENJE

Program računa vertikalnu i horizontalnu nosivost, slijeganje i rotaciju temeljne stope te određuje potrebnu uzdužnu i poprečnu armaturu (proboj).

GEO5 Plitko temeljenje

TUNELI I ŠAHTOVI

Ovaj program služi za modeliranje i analizu tunela. Uključuje specijalizirane alate za definiranje obloge tunela, sustava sidara i vijaka stijena, te injektiranjem ojačanih regija.

GEO5 MKE - Tuneli

DIZAJN ISKOPA

GEO5 omogućuje kompletni dizajn i analizu vertikalnih konstrukcija mnogih vrsta. Potporni zidovi mogu biti sidreni ili ne-sidreni, moguć je izračun masivnih stupa za podgrađivanje.

GEO5 Zagatne stijene

DUBOKO TEMELJENJE

GEO5 sadrži nekoliko programa za izračune pilota. Potrebno je odabrati odgovarajući program s obzirom na vrstu konstrukcije i dostupnih rezultata geotehničkog istraživanja.

GEO5 Pilot CPT

STRATIGRAFIJA

Modeliranje terena i podzemlja na temelju geoloških istraživanja. Podaci iz geološkog modela se mogu izvesti u GEO5 programe za modeliranje.


GEO5 Stratigrafija

ZIDOVI I GABIONI

GEO5 sadrži programe za analizu zidova i potpornih konstrukcija. Svaki program omogućuje analizu konstrukcije prema geotehničkim aspektima, ali i provjeru materijala zida.

TERENSKO ISPITIVANJE

Analiza konstrukcije izravno iz podataka ispitivanja, izbjegava se ili smanjuje definicija standardnih parametara tla. Sve vrste ispitivanja mogu se uvesti u program Stratigrafija.


Pročitaj više

ANALIZE SLIJEGANJA

Iako GEO5 uključuje specijalizirane programe za analize slijeganja i konsolidacije, slijeganje konstrukcije može se analizirati u svim programima za analize temeljenja.


Pročitaj više
Kontaktirajte nas
Preuzmite probnu verziju
Preuzmi brošuru

LearnBIM je interaktivna online platforma, namijenjena svima u v građevinskoj industriji, svima koji su spremni napraviti korak k digitalizaciji poslovanja i krenuti u svijet BIM-a. Inovativnim pristupom učenja kroz LearnBIM platformu ovladat ćete najčešće korištenim alatima, najnovijih BIM programskih paketa i  svoje poslovanje ćete usmjeriti ka uspjehu.

LEARNBIM.net