Jedinstveno rješenje za upravljanje i vođenje objektima i nekretninama

Otkrij mogućnosti Spacewella s nama!

Spacewell je modularni, korisnički usmjeren IWMS (engl. Integrated Workplace Management System) koji omogućuje pametno održavanje i upravljanje građevinama i nekretninama, njihovu analizu i kreiranje izvještaja.


Riječ je o jedinstvenenom modularnom softveru koji nudi 7 integriranih rješenja za održavanje i upravljanje objektima i nekretninama. Prilagođava se vašim potrebama, načinu rada i internim procesima.


Uz Spacewell upravljajte svojim objektima iskorištavajući mogućnosti BIM modela i 2D dokumentacije. Zahvaljujući IoT tehnologiji, Spacewell je idealno rješenje za primjenu Smart building proces i povezivanja s vrhunskom senzorskom tehnologijom.

Jeste li znali da upravljanje i održavanje predstavljaju 80% troška 
cjelokupnog životnog vijeka građevine?

Zatraži DEMONa jednom mjestu sve informacije o vašim objektima

Upravljajte svojim protfeljem imovine unutar jedne platforme. Na jednom mjestu pohranite cjelokupnu dokumentaciju vaših objekata, od građevinske dozvole do garancija i atesta. Pratite promjene unutar vašeg objekta od faze primopredaje do sitnih popravaka. Sustav omogućuje praćenje resursa, upravljanje troškovima prema vašim automatiziranim procesima. 


Automatizirani procesi za svakodnevna i redovna održavanja

Bilo da je žarulja pregorjela ili je računalo potrebno servisirati, unutar jednog sustava, putem mobilne aplikacije, možete kreirati radni nalog, izvršiti raspodjelu posla i upravljati troškovima. Pored svakodnevnih održavanja, Spacewell nudi i praćenje redovnih mjesečni i godišnjih održavanja i servisa poput servisa dizala, protupožarnih instalacija, aparata, grijanja i dr. specifičnih servisa. Na ovaj način omogućeno vam je jednostavno praćenje troškovima, bilježenje planiranih i stvarnih troškova i planiranje budžeta.BIM Facility Management

BIM način rada donosi potpunu revoluciju u svijetu građevinarstva. Od faze projektiranja, izvođenja pa do primopredaje, komunikacija između sudionika građevinskog projekta i praćenje infromacija okupljeni su oko jedinstvenog BIM modela. Tzv. Digitalni blizanac idealno je rješenje za kvalitetno upravljanje objektima jer omogućuju vizualni prikaz objekta, ali i jednostavan pristup potrebnim informacijama. Spacewell nudi vrhunsku integraciju BIM modela s pametnim sustavom za održavanje objektima.Sučelje prilagođeno korisniku

Spacewell je posebnu pažnju posvetio korisničkom iskustvu te je pružio vrhunska rješenja za sve vrste korisna. Na taj način, administatori i menadžeri Spacewell mogu doživjeti kao vrhunsku bazu izvještaja i analitika, dok upravitelji prostorima Spacewell mogu vidjeti kao interaktivnu platformu za rezervaciju prostora. Svaki zaposlenik tvrtke na jednostavn način može koristiti Spacewell mobilnu aplikaciju te u svakom trenutku dodjeljivati zadatke i zatražiti pomoć u svakodnevnom radu. Izvještaji i analize

Zahvaljujući kvalitetnom skladištenju informacija, unutar Spacewella omogućeno je svakodnevno praćenje troškova, resursa, otvorenih i riješenih problema. Uz vrhunski prilagodljive izvještaje i filtere, menadžeri unutar nekoliko klikova dobivaju po mjeri generirane izvještaje koji će im služiti za daljnju analizu i planiranje.

Otkrij mogućnosti Spacewella s nama!