Konstrukteri koriste PLANBAR!

Precast Software Engineering vodeći je software u industriji montažnih elemenata s rješenjima PLANBAR i TIM.

Evo što vam sve omogućujemo!

Podržavamo široku bazu građevinskih tvrtki s vlastitom proizvodnjom montažnih elemenata, s postrojenjima za montažne elemente i inženjerske biroe. Visoko automatizirane tvornice montažnih dijelova zahtijevaju rješenja za planiranje koja udovoljavaju tržišnim zahtjevima industrije montažnih elemenata s obzirom na kvalitetu, produktivnost i ekonomičnost. Spajanje svih tekućih procesa u jedinstvenu funkcionalnu jedinicu je zahtjev tržišta koji je ispunio PLANBAR, koji je sveobuhvatno rješenje za visokokvalitetni, industrijalizirani dizajn montažnih elemenata.
Koliko je to genijalno?

Prefabrikacija

PLANBAR je sveobuhvatno rješenje za projektiranje visokokvalitetni, industrijaliziranih  montažnih dijelova. Od serijske proizvodnje pa sve do složenih arhitektonskih elemenata i specijalnih dijelova.


Brzo, učinkovito, bez grešaka!

PLANBAR pruža jedinstvenu sintezu rada na bazi modela i crteža uz softver Allplan. Uz jednostavno modeliranje složenih elemenata, pouzdan je za direktno pružanje podataka za proizvodnju. PLANBAR kombinira prednosti trodimenzionalnih modela i izvrsnu pripremu crteža. Na ovaj način možete raditi u 2D-u i generirati 3D. Automatski proračunajte i ispišite količine u samo nekoliko klikova, generirajte liste i grafičke izvještaje te prenesite podatke u programe za kalkulaciju i ispis ponuda.

Zanimljivo!

PRECAST donosi ideju otvorenog BIM-a putem razmjene podataka s drugim alatima za modeliranje. Zbog toga se razvojni tim koncentrira na interoperabilnost i kontinuirano optimizira interakciju s drugim sustavima.

Javite nam se

5D softver PLANBAR bio je presudan alat za izgradnju Allianz Stadiona koji je imao rok od 17 mjeseci za izgradnju. U tu svrhu proizvedeno je više od 880 elemenata platforme duljine 10,5 metara i mase 12,5 tona, stubova visokih do 18 metara i drugih posebnih montažnih dijelova.

Glavne značajke PLANBAR-a

Obzirom na visoku specijaliziranost PLANBAR rješenja sigurni smo da možemo odgovoriti na sve zahtjeve industrijalizirane proizvodnje armiranobetonskih elemenata. Štoviše, možemo upravljati proizvodnjom, isporukom i montažom na gradilištu.

Automatske količine

Proračunajte količine iz 3D BIM modela i automatski generirajte popis i grafičke izvještaje.
Armatura za proizvodnju

Armatura je jedna od najvećih prednosti PLANBARA. Ovisno o vašim specifikacijama, softver automatski generira armaturu. Ovo jamči besprijekornu vezu između CAD-a, statike i robota.

Kompatibilnost

PLANBAR je otvoren za velik broj formata podataka i sustave. Kroz sveobuhvatnu razmjenu podataka omogućavamo uvoz i izvoz crteža i podataka u različitim formatima (DXF, DWG, PDF, IFC, UNI, PXML itd.)

Priprema proizvodnje

Uz jasno postavljen 3D model, priprema proizvodnje i izvođenja ubrzat će vaš proces rada i osigurati točnost.
Modul Delivery Manager nudi sve potrebne podatke o montažnim dijelovima, omogućuje precizno uklapanje vizualizirano u 3D. Jednim klikom generirajte podatke o proizvodnji i fakturiranju, kao i potrebna operativna izvješća.


Vizualizacija procesa

Betonski montažni dijelovi podliježu procesu projektiranja, proizvodnje, isporuke i montaže. Integrirano upravljanje statusom vizualizira ovaj postupak za svaki element, čime se na jednostavan način informira prodaja, upravljanje projektima i upravljanje o napretku procesa izgradnje zgrade.
Taj se tijek rada može kontrolirati u samom TIM-u, kao i vanjskim sustavima (npr. ERP sustavima) i individualno se konfigurira prema zahtjevima.

Ispis izvještaja

Ispišite potrebne izvještaju u jednom kliku. Dostupni su mnogobrojni predefinirani izvještaji, ali otvorena je mogućnost za kreiranje vlastitih.


PLANBAR BROŠURA
TIM BROŠURA

LearnBIM je interaktivna online platforma, namijenjena svima u v građevinskoj industriji, svima koji su spremni napraviti korak k digitalizaciji poslovanja i krenuti u svijet BIM-a. Inovativnim pristupom učenja kroz LearnBIM platformu ovladat ćete najčešće korištenim alatima, najnovijih BIM programskih paketa i  svoje poslovanje ćete usmjeriti ka uspjehu.

LEARNBIM.net