Skip to main content

Ako još NISTE spremni za Allplan PRETPLATU, onda iskoristite ovu vremenski ograničenu ponudu

1. SAD ILI NIKAD - odaberi svoju TRAJNU Allplan licencu

Do 25. rujna 2024. jednostavno odaberi Allplan Architecture ili Allplan Engineering i kupi novu trajnu licencu, uključujući ugovor za održavanju. Jer od 1. listopada 2024. jedina trajna licenca dostupna za kupnju biti će Allplan AEC. Dodaj nova radna mjesta u obliku trajne licence, ažuriraj svoje postojeće/stare verzije trajnih licenci na trenutnu ili čak nadogradi svoju Allplan trajnu konfiguraciju sada!

2. Iskoristi prednosti ODRŽAVANJA

Uživaj u svim prednostima bezbrižnog SSA ugovora o održavanju uključujući tehničku podršku i ažuriranja na najnoviju verziju Allplana. Allplan 2025 već je planiran za listopad, a uz SSA i dalje dobivate pristup najnovijim verzijama Allplana u narednim godinama.
Uz trajne licence Allplana i uz SSA održavanje također ćete imati pristup i koristi od podrške, e-učenja uz ALLPLAN LEARN NOW i Allplan korisničkog portala CONNECT.

3. Ugovor koji se automatski obnavlja

Vaš SSA ugovor nastavit će se obnavljati svake godine automatski, tako da možete i dalje imati koristi i pristupiti ažuriranjima na najnoviju verziju softvera Allplan.

4. Posljednja šansa za nadogradnju TRAJNIH licenci

Ovo je zadnja prilika da ažuriraš svoje stare/postojeće trajne licence na najnoviju verziju Allplana zajedno s novim SSA ugovorom. Nakon 25. rujna 2024. neće biti moguće ažurirati stare/postojeće trajne licence.

5. Životni ciklus

Ako u bilo kojem trenutku u budućnosti nakon 30. rujna 2024. odlučiš otkazati svoj SSA ugovor o održavanju, ostaješ na verziji softvera do koje si došao/došla te se primjenjuje standardni životni ciklus proizvoda - Saznaj više

ŠTO PODRAZUMIJEVA TRAJNA LICENCA?

Dobivate pravo na neograničeno vrijeme korištenja za svoju Allplan licencu u skladu s našim EOL životnim ciklusom proizvoda i Općim odredbama i uvjetima.

-> Opće odredbe i uvijeti

-> EOL životni ciklus

HOĆU LI JOŠ UVIJEK MOĆI KUPITI SSA I AŽURIRATI SVOJ SOFTVER NA NAJNOVIJU VERZIJU SLJEDEĆE GODINE I GODINU NAKON TOGA?

Da, vaš SSA ugovor o održavanju automatski će se obnavljati svake godine. Uz SSA, između ostalih pogodnosti, uvijek imate pristup najnovijoj verziji Allplana i možete ažurirati svoj softver na najnoviju verziju Allplana.

ŠTO AKO U BUDUĆNOSTI OTKAŽEM SVOJ SSA UGOVOR?

Ako otkažeš svoj SSA ugovor u bilo kojem trenutku nakon 30. rujna 2024., nećete moći ažurirati svoj softver u budućnosti i imat ćete pristup samo verziji koju imate u trenutku otkazivanja. Štoviše, ne možete naknadno sklopiti novi SSA ugovor. Primjenjuje se standardni životni ciklus proizvoda - Saznaj više

MOGU LI AŽURIRATI SVOJE POSTOJEĆE STARE ALLPLAN TRAJNE LICENCE?

Da, do 25. rujna 2024. možeš ažurirati bilo koju stariju/postojeću trajnu licencu verzije Allplana kupnjom nadogradnje i novog SSA ugovora tako da možeš ažurirati svoju staru Allplan licencu na najnoviju verziju Allplana.

ŠTO AKO NE AŽURIRAM SVOJE STARE/POSTOJEĆE TRAJNE LICENCE PRIJE 25. RUJNA 2024.?

Ne postoji mogućnost ažuriranja trajnih licenci starije verzije Allplana nakon 25. rujna 2024.

Standardni proces životnog ciklusa proizvoda primjenjuje se na sve trajne licence.

Javi nam se da popričamo o opcijama

Objašnjenje isteka verzija

Trenutna verzija (Major Release) je, kao što ime kaže aktualna, najnovija verzija. Dvije starije verzije spadaju u grupu verzija koje se ne prodaju, ali ih se može nadograditi (End Of Sales). EOS verzije podržane su i od strane podrške i za njih je moguće postavljati upite o funkcioniranju softvera. Iza toga četiri verzije spadaju u grupu verzija na isteku svog životnog vijeka (End Of Service Life). U ovoj kategoriji moguće je dobiti podršku jedino za pitanja licence. Allplan nema obavezu davati nikakvu drugu podršku. Baldinistudio će, ako je to fizički moguće, pružiti i ostale vidove podrške kao što su odgovori na pitanja o funkcionalnosti softvera i optimalnom korištenju. Sve verzije starije od toga pripadaju skupini verzija za koje više nema niti podrške za funkcionalnost licence (End Of Life). Kupljena "trajna" verzija softvara, ili kako se ona stručno zove "Perpetual license" je zaista trajna, ali Allplan nema obavezu održavanja iste. Dakle, dok god instalirana verzija Allplana radi na računalu na kojem je instalirana - nemate problema - raditi će dok god to računalo radi. Promjena računala i novo aktiviranje licence na drugom računalu možda neće biti moguće. 

 Major Release (Aktualna verzija) End Of Sales (Podržana verzija) End of Service Life (Istekla verzija) End of Life (Nepodržana verzija)
20242023
2022
2021
2020
2019
2018
2017 i starije