USPJEH JE U VAŠIM RUKAMA I ZAŠTO JE PRETPLATA NA ALLPLAN DOBRA POSLOVNA ODLUKA

1. Fiksiraj svoje troškove sljedeće dvije godine

Pretvori svoje postojeće Allplan trajne licence koje imaju ugovoreno SSA održavanje u Allplan pretplatu i iskoristi prednosti zamrzavanja cijena na dvije godine. Dvije godine nakon toga će povećanja cijena biti ograničena samo na inflaciju do 2028.

2. Osiguraj budućnost svojih Allplan proizvoda

Trenutni proizvodi uključujući Allplan Exchange, Allplan Share i Allplan Workgroup Manager u budućnosti će se razvijati kao konsolidirano rješenje pod nazivom Allplan Cloud. Od listopada 2023. ovi se proizvodi nudie kao Allplan Cloud usluge samo u kombinaciji s Allplan pretplatničkim licencama. Postojeće samostalne licence za Allplan Share i Allplan Workgroup Manager bit će podržane u redovitim izdanjima do 2026, zaključno sa verzijom Allplan 2026. Prebaci se sada jna pretplatu jer Allplan Cloud sadrži svu tehnologiju i nadolazeće uzbudljive fukcije koji će ti trebati u budućnosti.

3. Fleksibilno upravljaj svojim troškovima za softver

Bolje upravljaj korisnicima i troškovima pružanjem pristupa onim Allplan Pretplatničkim proizvodima i ažuriranjima koja ti u datom trenutku trebaju, tebi i tvom timu.

4. Nadogradi jeftinije svoju Allplan konfiguraciju

Možeš odlučiti nadograditi svoju trenutnu Allplan konfiguraciju na vrhunski paket i iskoristiti 25% popusta na Allplan pretplatničku cijenu. Zašto ne prijeđeš na Allplan AEC i iskoristiš još više značajki, funkcionalnosti i ušteda!

5. Ostani uvijek ažuran

Pristupi najnovijim tehnologijama i značajkama uz najučinkovitije, stabilnije i najsigurnije ponude desktop aplikacija i aplikacija u oblaku - sve na osnovi pretplate.

6. Allplan Cloud Services sadrži

Allplan pretplata automatski uključuje sve dostupne Allplan Cloud usluge. Iskoristi trenutni pristup alatima koji podižu suradnju projektnog tima na višu razinu pomoću proizvoda kao što su Bimplus, Allplan Share, Allplan Exchange i Solibri Inside.

7. Zajednički rad u grupi

Surađuj besprijekorno pomoću integrirane tehnologije desktop/cloud, kao što je pregled i upravljanje modelom kroz Bimplus, kroz distribuirane radne grupe pomoću Allplan Workgroup Managera i Allplan Share, šalji nacrte putem Allplan Exchangea i koristi Autoconverter za integraciju modela s alatima za strukturnu analizu.

8. Odradi više posla

Ostvari pristup najnovijoj tehnologiji koja se integrira s Allplanom i nadopunjuje tvoj tijek rada, kao što su Maxon, Lumion i Twinmotion, pomažući ti u stvaranju zapanjujućih vizualizacija.

9. Omogući si potpunu digitalizaciju

Maksimalno iskoristi svoje podatke, kako unutar Allplan desktop aplikacija tako i aplikacija u oblaku, ali i pomoću integriranih proizvoda vodećih na tržištu, kao što je provjera modela uz Solibri Inside ili Autoconverter za integraciju alata za strukturalnu analizu, i još mnogo toga što dolazi sa sljedećim verzijama.

10. Odlična tehnička podrška

I dalje imaš pristup tehničkoj podršci koju trenutno koristiš. Uz to dobivaš i pristup e-učenju uz ALLPLAN LEARN NOW i dokumentaciju na Allplan Connectu.

Preuzmi 10 razloga o prelasku na Allplan Subscription
Preuzmi FAQ o prelasku na Allplan Subscription
Javi nam se da popričamo o opcijama

Objašnjenje isteka verzija

Trenutna verzija (Major Release) je, kao što ime kaže aktualna, najnovija verzija. Dvije starije verzije spadaju u grupu verzija koje se ne prodaju, ali ih se može nadograditi (End Of Sales). EOS verzije podržane su i od strane podrške i za njih je moguće postavljati upite o funkcioniranju softvera. Iza toga četiri verzije spadaju u grupu verzija na isteku svog životnog vijeka (End Of Service Life). U ovoj kategoriji moguće je dobiti podršku jedino za pitanja licence. Allplan nema obavezu davati nikakvu drugu podršku. Baldinistudio će, ako je to fizički moguće, pružiti i ostale vidove podrške kao što su odgovori na pitanja o funkcionalnosti softvera i optimalnom korištenju. Sve verzije starije od toga pripadaju skupini verzija za koje više nema niti podrške za funkcionalnost licence (End Of Life). Kupljena "trajna" verzija softvara, ili kako se ona stručno zove "Perpetual license" je zaista trajna, ali Allplan nema obavezu održavanja iste. Dakle, dok god instalirana verzija Allplana radi na računalu na kojem je instalirana - nemate problema - raditi će dok god to računalo radi. Promjena računala i novo aktiviranje licence na drugom računalu možda neće biti moguće. 

 Major Release (Aktualna verzija) End Of Sales (Podržana verzija) End of Service Life (Istekla verzija) End of Life (Nepodržana verzija)
20242023
2022
2021
2020
2019
2018
2017 i starije