Predstavljamo vam  MATTEPORT 3D skenere

3D Sken - Digital Twin

Otkrijte revolucionarnu snagu Matterport 3D skenera i povećajte uspjeh svog poslovanja. Naša inovativna tehnologija omogućuje nevjerojatno precizno skeniranje, omogućujući vam pretvaranje vaših prostora u impresivne digitalne blizanace.

Realizam za Real Estate prezentacije

Tajna naših skenera je njihova sposobnost da zabilježe svaki detaljan element vašeg prostora. Preciznošću koja nadilazi vašu maštu, moći ćete uhvatiti svaki kutak i svaki element koji želite predstaviti. Od arhitektonskih čuda do luksuznih nekretnina, naši skeneri prevest će vaše kupce u realističan digitalni svijet.

3D Sken i automatski  3D model

Naša tehnologija je više od puke estetike. Naš tim iskusnih stručnjaka pomoći će vam pretvoriti vaše skenove u korisne PDF, OBJ i DWG datoteke ili BIM modele. Time ćete svojim kupcima omogućiti točnu sliku prostora, što će im olakšati planiranje, projektiranje i realizaciju vaših projekata.

Virtualne šetnja i mjere u oblaku

Prednosti naših Matterport skenera su neprocjenjive. Ne samo da ćete uštedjeti vrijeme i novac na terenskim posjetima, već ćete se i istaknuti od konkurencije. Svojom sposobnošću stvaranja vrlo uvjerljivih virtualnih šetnji očarat ćete kupce i omogućiti im da u potpunosti urone u prostor kao da su tamo uživo.