Konstrukteri koriste Frilo!

FRILO softveri za proračun i analizu konstrukcije!
Inovativno rješenje za analizu konstrukcije i projektiranje.


Javite nam se

Evo što vam sve omogućujemo!

S više od 40 godina iskustva i oko stotinu prilagođenih softverskih rješenja, 
FRILO je jedan od vodećih pružatelja usluga inovativnih softverskih paketa za analizu konstrukcije i projektiranje.
Uz Frilo možete pristupiti širokom rasponu suvremenih rješenja iz četiri područja: armirani beton, krov i drvo, analiza temelja, tla i čelika.
FRILO softverski paketi jednostavni su za korištenje, imaju brze rezultate i stalno se prilagođavaju trenutnim standardima. Na taj način FRILO udovoljava zahtjevima svakodnevnog života inženjera, a osim toga pruža kvalitetnu korisničku podršku.

ISPROBAJTE BESPLATNU VERZIJU 30 DANA

Pogledajte FRILO proizvode

Kontinuirana greda

Ovaj je modul je najprodavaniji i omogućuje izračun prostih i kontinuiranih
armiranobetonskih, drvenih, čeličnih ili aluminijskih nosača.

Dodatne opcije uključuju "učinke dvoosnog djelovanja" i "nacrte armature za arminarnobetonske nosače " s CAD sučeljem (Allplan).

Saznajte više

MKE

Ploče (PLT) i zidovi (SCN) po konačnim elementima. 

 Programski paket PLT omogućuje izračun ploče bilo kojeg oblika pomoću metode konačnih elemenata (MKE). Snažna grafička podrška osigurava brzu i učinkovitu obradu čak i složenih struktura ploča s brojnim funkcijama.

SCN programski paket prikladan je za konstrukcijske proračune zidova i nosača primjenom MKE.  CAD sučelja su integrirana.


Saznajte više

Čelik

Modul čelične konstrukcije nudi programe za provjeru stupova, nosača, portalnih okvira i kranskih traka, uključujući određivanje dominantnih kombinacija unutarnjih sila.
Ovi moduli nadopunjeni su raznim detaljnim provjerama, npr. - ili bočnim otporom na izvijanje.

Saznajte više

Toolbox

FRILO Toolbox sastoji se od nekoliko jednostavnih verifikacijskih modula za standardne izračune u svakodnevnom radu na projektu.

Oni između ostalog uključuju različite provjere armiranog betona, provjere protupožarne zaštite armiranobetonskih konstrukcija u tabličnom obliku, kao i detaljne provjere drvenih konstrukcija i zidova.

Saznajte više

Building model

FRILO Building model koristi se za izračun okomitog prijenosa optrerećenja cijele zgrade.

Korisnik može duplicirati kat i urediti kopije prema potrebi. Izračun okomitog prijenosa opterećenja vrši se od poda do poda odozgo prema dolje.

Vodoravna opterećenja uzrokovana vjetrom, nagibom i potresom raspoređena su razmjerno krutosti savijanja komponenti za ukrućenje. 

Saznajte više

Okvir

Programski paket Okvir (RSX) omogućuje izračune strukture članova. Ovo se rješenje može proširiti dodatnim opcijama.

Širok raspon mogućih primjena u smislu metoda izračuna, opisa sustava, opterećenja, superpozicije i provjere omogućuje vam izračunavanje gotovo bilo koje strukture šipkastog tipa. Implementirane su sve popularne računske metode.U dizajnu postoje dodatne mogućnosti u čeliku, drvu i betonu.

Saznajte više

Drvo i krov

Modul krovne rešetke uključuje programe za proračun i dimenzioniranje krovnih padina s tradicionalnim drvenim krovnim konstrukcijama, kao i sa lameliranim nosačima, nepomičnim nosačima i pričvršćenim podupiračima. U modulu drvene konstrukcije pronaći ćete programe za proračun greda, stupova i zidova od drvenih ploča i razne varijante detalja.

Saznajte više

Opeka

U modulu Opeka pronaći ćete razne programe za provjeru sastavnih dijelova od neojačanog zida. Za provjeru su dostupne pojednostavljena i detaljna metoda.

Saznajte više

Priprema dokumentacije

FRILO Document designer je rješenje za upravljanje, integraciju i uređivanje PDF dokumenata.

Osim dokumentiranja projekata, FRILO djeluje i kao univerzalni alat za izradu PDF dokumenata iz različitih izvora. Grafičke, Word i Excel datoteke ili vanjske PDF datoteke mogu se jednostavno kombinirati u jedan dokument.

Saznajte više

Armirani beton

Modul Armiranobetonske konstrukcije uključuje širok raspon programa za armiranobetonske elemente. 

Ovisno o zadatku, dominantne unutarnje sile za projekt unaprijed su određene na temelju primjenjivih pravila superpozicije. 

Svi programi izvode kompletan projekt od armiranog betona. Projekt je dopunjen shematskim nacrtima armature.

Saznajte više

Analiza temelja i tla

Softver za analizu djelovanja tla nudi provjeru podruma i potpornih zidova. Osim toga, možete proračunati grede na temeljima opruga i izvršiti analizu sloma padina, kao i druge provjere.
Modul Foundations uključuje programe za provjeru klasičnih temelja, kao džepnih ili blokovskih temelja. Osim toga, mogu se izvršiti proračuni temeljnih traka, armiranobetonskih ploča ili pilota.

Saznajte više

Opterećenja

U ovom modulu pronaći ćete programe za proračun i upravljanje opterećenjima, kao i za određivanje i raspodjelu vjetra i snijega.

Saznajte više
Kontaktirajte nas
Preuzmite probnu verziju
FRILO 2021 - INSIGHT

LearnBIM je interaktivna online platforma, namijenjena svima u v građevinskoj industriji, svima koji su spremni napraviti korak k digitalizaciji poslovanja i krenuti u svijet BIM-a. Inovativnim pristupom učenja kroz LearnBIM platformu ovladat ćete najčešće korištenim alatima, najnovijih BIM programskih paketa i  svoje poslovanje ćete usmjeriti ka uspjehu.

LEARNBIM.net