PRIDRUŽITE NAM SE NA STRUČNOM SEMINARU O CESTOVNOJ INFRASTRUKTURI I SIGURNOSTI U PROMETU "CESTE"

17.03.22 09:22 AM By Ružica

46.Međunarodni stručni seminar "CESTE"

Na stručnom seminaru "CESTE" ove godine sudjelujemo kao zlatni sponzori i kao predavači 23.03.2022. u okviru kategorije "Sigurnosti prometa".

Kroz predavanje „Nove tehnologije u infrastrukturnim projektima“  predstaviti ćemo vam korištenje BIM tehnologije u projektiranju prometnica. Kroz predavanje će se istaknuti prednosti izrade BIM modela (engl. Building Information Model), primjene integriranog rješenja za projektiranje cesta i dizajniranje svih njezinih dijelova. BIM tehnologija poboljšava, pojednostavljuje i skraćuje dugotrajne projektantske zadatke pružajući u potpunosti intuitivan rad i lake izmjene u projektnoj dokumentaciji. 


Prednosti novih tehnologija će se demonstrirati kroz prikaz jednostavnosti projektiranja u sučelju najnovijeg modula za ceste u softverskom rješenju Allplan Engineering Civil


Allplan je vodeći europski 4D BIM softver kojeg danas koriste arhitekti, građevinski inženjeri i sudionici u gradnji i planiranju, projektiranju i vođenju gradilišta. Takav pristup uvelike poboljšava standardizaciju procesa infrastrukturnog projektiranja, smanjuje mogućnost pogrešaka i stavlja naglasak na siguran i ekonomičan dizajn. 


Predavanje će održati CEO Baldinistudija, Gianmarco Ćurčić Baldini, dipl.ing.arh.

Pridružite nam se na štandu i osvojite vrijedne nagrade!

Pozivamo vas da nam se pridružite na seminaru i poslušate predavanje o našim BIM rješenjima za infrastrukturu. Posjetite naš štand i saznate sve što vas zanima, te sudjelujte u našoj nagradnoj igri u kojoj SVI SUDIONICI OSVAJAJU 10% POPUSTA NA BILO KOJI SOFTVER IZ PORTFOLIA BALDINISTUDIJA, a možete osvojiti i neke od 3 vrijedne glavne nagrade!


Izvlačenje sretnih dobitnika biti će na GALA večeri 23.03.2022. s početkom od 20:30 h.

Vidimo se u Rovinju od 22.-25.03.2022.!

Ružica