ŠTO NAM JE DONIJELA 2021.?

11.01.22 09:40 AM By Ružica

Što nam je donijela protekla godina?

Mnogo rada i još više motivacije obilježilo je još jednu iznimno uspješnu godinu za Baldinistudio tim. Iako je i ova godina bila u znaku pandemije i prilagodbe novom načinu života i poslovanja, nije nas pokolebalo već naprotiv - pokazalo se kao dodatni vjetar u leđa.


Odlučili smo s vama podijeliti neka od nama najvažnija postignuća u ovoj godini, ona na koja smo posebno ponosni.

Vlastito studentsko natjecanje BIM student i e-learning platforma LEARNBIM! 

Allplan Student Competition 2021, u organizaciji Baldinistudija, Baldinistudija International, Građevinskog fakultet Univerziteta u Beograd i partnera, najveće je regionalno BIM natjecanje koje za cilj ima promociju BIM (engl. Building Information Modeling) načina rada, kvalitetnog projektiranja i povezivanja Univerziteta i Sveučilišta. Kroz tri dana natjecateljskog programa BIM student, pored rada na BIM modelima i projektnim nacrtima, studenti i profesori su imali priliku poslušati vrhunska stručna predavanja o novim načinima rada u građevinarstvu, kvalitetnim materijalima i najnovijim tehnologijama. Građevinski fakultet Univerziteta u Beogradu  bio je domaćin natjecanja na kojem je sudjelovalo čak 15 fakulteta iz 5 država regije: Srbije, Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore i Sjeverne Makedonije.  


Prošla godina bila nam je i prilika za pokretanje e-learning platforme LEARNBIM. U sklopu projekta LearnBIMbuildingSMART certifikate dodijelili smo čak 18 novih BIM stručnjaka. U svoj rastući portfolio softvera uvrstili smo i neke nove: FRILO, Spacewell, SketchupAllplan Road, VREX i održali čak 38 webinara i edukacija o softverima i novostima vezanim za njih. 


U okviru dozvoljenih mjera, ove godine sudjelovali smo na velikom broju konferencijawebinara i edukacija ali i održali impozantan broj vlastitih. Ostvarili smo suradnju sa svim fakultetima u regiji iz područja arhitekture, strojarstva  i građevinarstva na kojima aktivno sudjelujemo u edukaciji studenata, te poslovanje proširili na Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Sloveniju, Makedoniju, Kosovo, Crnu Goru  i Albaniju.


Naš tim Baldinistudija ojačalo je 5 novih osoba iz raznih područja poslovanja, od tehničke podrške do marketinga. Širenje našeg tima nešto je što nas posebno veseli i čemu težimo i u budućnosti. Ukoliko si zainteresiran pridružiti nam se, javi nam se na mail ili pogledaj naše trenutno otvorene pozicije.


Zahvaljujemo se cijelom timu Baldinistudija, svim partnerima, prijateljima i pratiteljima. 


Radujemo se vidjeti što nam donosi nova 2022. godina!

Javite nam se za suradnju

Ružica