Skip to main content
Baldinistudio d.o.o.
  • MAKSIMIZIRAJ PRODUKTIVNOST
    UZ SCIA-u!

    Softver za proračun i dimenzioniranje konstrukcija koji konstrukteri obožavaju

    Javi nam se za konzultacije

Allplan Konstrukterstvo

Allplan Konstrukterstvo je jedinstveno BIM rješenje za 3D modeliranje konstrukcija,  izradu planova oplate i armaturnih nacrta. Podržava cjelokupan proces projektiranja unutar jednog modela – od inicijalne skice do konačno glavnog projekta i nacrta armature. 

SCIA

SCIA Engineer je jedinstveno BIM rješenje  za analizu svih vrsta konstrukcija. Široki raspon funkcionalnosti ovog softvera čini ga dostupnim za bilo koju vrstu projektiranja, od zgrada, mostova do industrijskih postrojenja i izvedbenih projekata.

Program za statički proračun konstrukcija - saznaj više!

Svakog četvrtka od 13:00-14:00h imate priliku upoznati se s vrhunskom kombinacijom za modeliranje, armiranje i statički proračun!


Inženjeri iz Baldinistudija u sat vremena će vam predstaviti sve značajke softvera za vrhunsko armiranje i proračun!


Prijavi se na besplatnu prezentaciju

savršena kolaboracija 
za betonske konstrukcije - 
allplan i scia

modeliranje konstrukcija
Caption Goes Here

​Modeliranje konstrukcija u Allplanu

Allplan konstrukterstvo je jedinstveno BIM rješenje za 3D modeliranje konstrukcija, izradu planova otplate i armaturnih nacrta.Prebacivanje modela SCIA Engineer

Široki raspon funkcionalnosti SCIA softvera čini ga dostupnim za bilo koju vrstu programiranja. 


prebacivanje modela
Caption Goes Here
modeliranje konstrukcija
Caption Goes Here

Proračun i dimenzioniranje konstrukcija u scia-i

SCIA Engineer ima integrirane alate za provjeru i optimizaciju konstrukcije, ali i razmjenu modela sa proračunatom 3D armaturom sa Allplanom.
​Izrada planova oplate i armaturnih 
nacrta u Allplanu

Allplan podržava cjelokupan proces projektiranja unutar jednog modela – od inicijalne skice do konačno glavnog projekta I nacrta armature. 

prebacivanje modela
Caption Goes Here

Sportska dvorana Zeleni brijeg u Sisku

Za sportsku dvoranu Zeleni brijeg u Sisku s 4500mkroz fazu projektiranja i izvođenja korišteni su softveri Allplan Engineer i SCIA Engineer.


Zahvaljujući naprednim analizama koje Allplan nudi, na samome početku projektanti su kvantificirali količinu, analizirali više varijantnih rješenja i zaključili rješenje unutar mjesec dana. Najimpresivniji dio konstrukcije svakako su dva krovna nosača raspona 46m i težine 150 tona za koju je firma Kap4 dobila i prestižnu nagradu Kolos od Hrvatske komore inženjera građevinarstva.

"BIM je nama projektantima omogućio, da ono što bi svakako kao projektanti razmatrali, jednostavno predočimo najprije sami sebi, - kvantificiramo sve potrebne infromacije na vizualni, grafički način, a nakon toga da to jednostavno to isto prezentiramo svim ostalim sudionicima projekta. Dakle, samom investitoru. "

​Nikola Miletić, CEO Kap4

započnimo suradnju!

Kontaktiraj nas za više informacija