SAZNAJTE KOJE SU NAJBOLJE KOMBINACIJE SOFTVERSKIH RJEŠENJA ZA GRAĐEVINSKE I ARHITEKTONSKE INŽENJERE! 

19.01.22 03:13 PM By Ružica

Pridružite nam se na tjednim prezentacijama i saznajte sve što vas zanima!

rješenja za analize i statički proračun: 

SCIA + IDEA StatiCa + Bluebeam

Tjedne prezentacije započinjemo utorkom. Svakog utorka od 13:00h imate priliku upoznati se s vrhunskim softverima za statičku analizu.


U sat vremena naši će vam eksperti predstaviti sve značajke softvera za analizu i statički proračun betonskih i čeličnih konstrukcija. Pokazati ćemo vam kako su SCIA, IDEA StatiCa i Bluebeam savršena kombinacija!


Prijavi se

RJEŠENJA ZA PROJEKTIRANJE: 

ALLPLAN ARCHITECTURE + LUMION + BLUEBEAM

Svake srijede od 13:00h imate priliku upoznati se s vrhunskom kombinacijom softvera za projektiranje te predivnu vizualizaciju! 


Naši će vam inženjeri u sat vremena predstaviti sve značajke softvera za vrhunsko projektiranje i najrealniju vizualizaciju kroz kombinaciju softvera Allplan, Lumion i Bluebeam.


Prijavi se

rješenja za građevinske inženjere: 

Allplan Engineer + SCIA + Bluebeam

Svakog četvrtka od 13:00h imate priliku upoznati se s vrhunskom kombinacijom za modeliranje, armiranje i statički proračun!


Sat vremena besplatne edukacije o benefitima kombinacije softvera za vrhunsko armiranje i proračun Allplan, SCIA i Bluebeam zvuči dobro, zar ne?


Prijavi se

rješenja za infrastrukturu: 

Allplan Road + Allplan Bridge + Bluebeam

Petak je dan softvera za infrastrukturu! Svakog petka od 13:00h upoznajte se s najboljom kombinacijom softvera za projektiranje cesta i mostova!


Naši će vam inženjeri predstaviti sve značajke softvera za vrhunsko projektiranje i modeliranje infrastrukturnih projekata - Allplan Road i Bridge. Uz Bluebeam to čini savršenu kombinaciju! Svakako poslušajte što naši eksperti misle o tome i saznajte nešto novo. 


Prijavi se

Ružica