SPLIT SUMMER SCHOOL 2021: PETODNEVNE BIM EDUKACIJE  6.- 10.9.2021.

03.08.21 11:51 AM By Anita

SPLIT SUMMER SCHOOL 2021: Petodnevne BIM edukacije

6.- 10.9.2021.

U organizaciji Baldinistudija i Fakulteta građevinarstva, geodezije i arhitekture Sveučilišta u Splitu od 6. do 10. rujna donosimo vam petodnevne BIM edukacije. Kroz pet dana radionica, edukacija i predavanja u sunčanom Splitu savladajte BIM metodologiju, standarde, softvere i zajednički rad na modelima kroz 4 različita tečaja.Svaki program pruža jedinstvenu priliku za razvoj BIM vještina, unaprjeđenje znanja kao i  priliku za uživanje u ljetu u jednoj od najpopularnijih ljetnih destinacija  - u Splitu.

Cilj ljetne škole je pružiti stručnjacima i studentima stjecanje iskustva multikulturalnog i interdisciplinarnog učenja, te sva potrebna znanja za uspješno BIM projektiranje.

Učenje se temelji na praktičnim primjerima uz zanimljiva predavanja domaćih i stranih predavača. Zanimljivi tečajevi, radionice, panel diskusije o raznim temama bit će dio ljetne škole.

U ponudi su 4 glavna tečaja:


·  BIM for Architects nudi priliku za učenje rada u softverima Allplan, Bluebeam i Lumion. Upoznat ćete se s osnovnom BIM terminologijom (engl. Building Information Modeling). Uz korištenje Allplan softverskog paketa namijenjenog arhitektonskoj struci, na realnom primjeru osposobit ćete se za modeliranje i projektiranje u BIM okruženju. Pored savladavanja osnovih alata softvera, upoznat ćete se s glavnim značajkama interoperabilnosti i kolaboracije putem CDE platforme Bimplus.

Predavač: Tibor Maričević, mag.ing.aedif. (BIM Specialist)

 

·  BIM for Engineers uvodi vasu osnove BIM standardizacije, BIM zahtjeva naručitelja (engl. Employer's Information Requirements - EIR) i BIM plan izvršenja (engl. BIM Execution Plan - BEP). Upoznat ćete se s osnovnim značajkama softvera Allplan – savladati izradu BIM modela prema arhitektonskim podlogama, generirati nacrte, izraditi planove oplate i ispisati količine materijala. Savladat ćete osnovne alate za armiranje u Allplanu i automatsku izradu iskaza armature. Tečaj ćete završiti s radom u CDE (engl. Common Data Environment) kroz Bimplus.

Predavač: Josip Šabić, mag.ing.aedig. (BIM Specialist)

 

·  BIM for Structural Design je tečaj namijenjen svim statičarima koji žele podignuti svoj svakodnevni način rada na višu razinu uz softvere SCIA Engineer i IDEA StatiCa. Kroz pet dana edukacije na stvarnim projektima savladat ćete modeliranje, analizu i upravljanje AB i čeličnim konstrukcijama. Pored rada u softverima upoznat ćete se s BIM načinom rada, osnovnom terminologijom i suradnjom s drugim strukama primjenom BIM metodologije.

Predavači: Anita Škorić Kostić, mag.ing.aedif. (BIM Specialist)

  Eduard Fot (BIM Specialist)

 

·  BIM Management je petodnevni tečaj namijenjen inženjerima, investitorima, voditeljima projekta i svim zainteresiranim sudionicima građevinske struke koji žele upoznati BIM metodologiju rada, njegove osnovne standard i načine vođenja BIM projekata. Polaznici će nakon tečaja biti sposobni primjeniti BIM metodologiju u građevinskim uredima i projektima, a svi zainteresirani bit će osposobljeni za pristup i buildingSMART certifikaciji.

Predavač: Monika Mlakić, mag.ing.aedif. (BIM Consultant)

Cijena škole po edukaciji iznosi 300€. Moguća je i rezervacija smještaja po pristupačnim cijenama s uključenim obrocima. Za sve detaljnije informacije, popunite obrazac zainteresiranosti ili se javite na info@baldinistudio ili broj telefona  +385 1 4662455.

Prijavi se