BIM COURSE BASIC - KAKVI SU DOJMOVI POLAZNIKA?

08.04.21 02:07 PM By Anita

BIM Couse Basic tečaj je otvorio prijave za treću grupu polaznika!

Već dvije grupe uspješnih polaznika BIM Basic tečaja su iza nas!
Službeno su otvorene i prijave za treću grupu polaznika od 26.-29. travnja!

Zatraži informativnu ponudu!

Kroz četiri dana učenja i istraživanja BIM svijeta osposobit ćete se za primjenu BIM standarda i načina rada u svoje urede i projekte.

 

Što dobivate?

 - međunarodno priznati buildingSMART certifikat

- praktične načine primjene osnovnih BIM zahtjeva prema ISO 19650

- uvid u najbolje međunarodne prakse

- korake za implementaciju BIM načina rada na projektima

- praktično znanje provedbe i razrade BIM dokumentacije.

 Dojmovi i iskustva polaznika su nešto što nam je izuzetno bitno prilikom osiguranja kvalitete tečaja. Neke od polaznika smo nakon određenog vremena pitali za dojmove i kakav su značaj dobili od same certifikacije za svoje poslovanje.  

"Tečaj mi je otvorio vidike, vidim prednosti BIM-a, svakako vidim nedostatke na više razina u trenutnom poslovanju i komunikaciji. Ovo je proces i ovo je učenje, ali je svakako prvi koraku realizaciji i smjernica za budućnost."
​Sandra Vuletić

"BuildingSMART kurs mi je bila odlična prilika da konačno upoznam kako funkcioniše BIM kolaboracija i po kojim standardima se radi. Nadam se da ću imati priliku da ubrzo sve to implementiram u praksi. Test je bio lagan nakon onako dobrih predavanja i pojašnjenja svih pojmova."
​Emir Sušić

"Mislim da je certifikat samo početak i jedna vrsta "dozvole" za rad u BIM-u i govori o tome da razumijemo glavne pojmove i smisao BIM-a, a to znanje je onda kasnije bitno znati i primijeniti. Definitivno je početak puno lakši s ovim predznanjem."
​Emilija Benić


BuildingSMART certifikacija predstavlja dokaz BIM sposobnosti za sve profesionalce koji primjenjuju ili žele primijeniti BIM način rada. Kvalificirani i certificirani profesionalci dokazuju da je njihovo znanje u skladu s međunarodnim standardima i najboljom praksom.

Više informacija o buildingSMART certificiranju!

Anita